företagsCoaching

ORD FRÅN VÅRA KUNDER

PÅL ROSS
CEO ARKITEKT SAR/MSA

Fantastiskt!
Att bli klar över hur man går tillväga för att lyckas fullt ut. Programmet “TRE NYCKLAR” håller världsklass. Vi anlitar företags coachen Stig Svärd sedan 2010 med toppresultat.

Ross Arkitektur & Design AB
Pål Ross
www.ross.se

PATRIK CARLSSON
SALA FF

Från att ha legat sist i serien till att vinna serien, vinna skytteligan, störst målskillnad av alla lag i serien och flest besökare på alla hemmamatcher.

Värdsklass! Tack Stig Svärd.

Patrik Carlsson
Ordförande Sala FF
www.salaff.se

BIRGITTA STOLT
FRILANSJOURNALIST

Stig Svärd har förstått ordets betydelse och har i sitt program stort fokus på hur hans deltagare ordar. Lyckas vi bli ordmästare så kan vi förändra våra liv och uppnå de resultat vi önskar. Allt blir till genom ord och utan ord blir ingenting till av allt som finns till.

I ord finns liv. Det är revolutionerande insikter som Stig levererar genom sitt program “TRE NYCKLAR” och det krävs att man som deltagare är öppen att förändra sin syn på saker och ting för att lära sig att lyckas i livet.

Programmet kan bli en nystart för dig – men du behöver själv göra jobbet.

Birgitta Stolt
Frilansjournalist
www.birgittastolt.se

JAN-OLOF JOHANSSON
ÅRETS ENTREPRENÖR I VÄRMLAND

För att de resultat jag valt ska inträffa både på ett personligt plan och som företagare/ledare var det avgörande att delta i företagscoachen Stig Svärds program. Jag har ägnat mig åt att utvecklas både som person och företagare under flera år och deltagit i seminarier hos några av de mest kända personerna i världen inom personlig utveckling som t:ex Tony Robbins men Stig Svärd har hittat nycklar som är helt avgörande och grundläggande och saknas hos dessa.

Därför ger jag företagscoachen Stig Svärd de allra bästa rekommendation för de som bestämt sig för att bli framgångsrika både personligt och professionellt!

Jan-Olov Johansson
Årets entreprenör i Värmland

INGELA HELLQVIST
PER KARLSSON
RIKARD ROSANDER
HEROK GROUP AB

Mötet med Stig Svärd och hans program ”3 nycklar” har öppnat helt nya dörrar för oss. Nu när vi fattar kraften och effekten av att använda rätt ord i våra samtal med personer i vår omgivning, har våra samtal lyfts till en helt ny nivå. 

Vi sparar otroligt mycket tid genom att ”orda rätt” och har funnit en tydlighet på våra möten som lämnar minimalt utrymme för missförstånd. Den omfattande verktygslåda vi har hämtat ur programmet är ytterst värdefull och namnet ”3 nycklar” är jordens underdrift, det är så många fler.

Det ska bli otroligt spännande att få se effekten när vi nu går vidare och skickat alla våra avdelningsansvariga på samma program. Alternativen som öppnar sig från Stigs program är oändliga och har lämnat ringar på vattnet hos oss, både för våra företag men lika mycket på ett personlig plan.

Detta program kan vi varmt rekommendera till alla!
Oavsett om du driver företag eller behöver ett lyft i din personliga utveckling, du får allt i ett och det finns ingen väg tillbaka.

Herok Group AB
Ingela Hellqvist
Per Karlsson
Rikard Rosander
http://herok.se

CARINA WETTERQVIST
VASAKRONAN

Med Stig Svärds program tre nycklar, fick jag de verktyg som saknades i mitt ledarskap. Våra gruppmöten är nu mer effektiva och vi når snabbare och enklare fram till ett önskat resultat.

Jag har vid flera tillfällen fått höra att jag blivit tydligare och mer lyhörd. Vill du utveckla dig själv och ta stora kliv framåt, till nya höjder och mål – ring Stig och boka in dig.

Carina Wetterqvist
Chef hyresadministration, Vasakronan
www.vasakronan.se

RICHARD GÖRANSSON
RACERFÖRARE

Jag kommer definitivt att rekommendera “TRE NYCKLAR” och Sveriges främsta företagscoach Stig Svärd till andra jag känner som saknar professionellt stöd inför sina utmaningar.

Richard Göransson
Racerförare
www.richardgoransson.com